Verzending

Gratis verzending

Bestellingen boven de € 250.00 kunnen via PostNL gratis worden verzonden. Selecteer deze optie tijdens het bestelproces in het overzicht van uw winkelwagen.
Kiest u deze optie niet, dan worden de standaardkosten in rekening gebracht van € 8.95 Dit is dus op eigen verantwoordelijkheid van de klant en Ilda Schoonheidssalon kan hier niet aansprakelijk voor worden gesteld. Voor 12.00 besteld, binnen 3 dagen in huis.

Online bestellen niet mogelijk

Als het bestellen via het internet niet lukt, kunt u ook altijd een email sturen met de bestelling naar info@ildaschoonheidssalon.nl Vergeet dan niet uw volledige adresgegevens en e-mailadres door te geven.

Verzending Algemeen

De pakketten worden in een neutrale verpakking – en zonder vermelding van “Ilda Schoonheidssalon ” – verzonden. Als u het pakket bijvoorbeeld op het werk wilt ontvangen, kunt u op het gegevensformulier een afwijkend afleveradres invullen.

Als u speciale verzendwensen heeft – u wilt bijvoorbeeld niet dat het pakket in uw afwezigheid bij de buren wordt afgegeven – laat het ons dan even weten, bijvoorbeeld in het afsluitend berichtje bij uw bestelling of in een afzonderlijke email naar info@ildaschoonheidssalon.nl Wij vermelden dat dan expliciet op het pakket. Wij kunnen echter niet garanderen dat de post dan inderdaad niet bij de buren wordt afgegeven.

Verzending Nederlandse pakketten via PostNL

De pakketten worden maandag tot en met vrijdag aangeboden bij PostNL. Bestellingen voor 12.00 uur besteld (en betaald), worden (meestal) nog diezelfde werkdag verzonden. PostNL biedt de pakketten dan (meestal) de volgende dag (ook op zaterdag) voor de eerste maal aan op het verzendadres.

Verzendkosten via PostNL zijn afhankelijk van het gewicht: € 8.95 voor pakketten tot 10 kg.